15:30

IF Brommapojkarna 8

Referat: Vasalund IF U - IF Brommapojkarna 8

Tyvärr ingen bra match från vår sida. Och Vasalund är en av dom bättre lagen i serien. Vi har lite ont om folk, men får låna in några från fyran.

Vi står emot ungefär en kvart när Vasalund gör sitt första på misstänkt offside. Men det var inte deras första chans, så inte så mycket att säga på det. Innan paus lyckas vi på en sällan visit framför deras mål kämpa in 1-1 strax innan paus.
Fem minuter in i nästa period kombinerar hemmalaget vackert och sätter in 2-1. Några minuter senare är det 3-1 och det står sig även till paus. Vid det här laget är inte moralen på topp i regnvädret.

Hemmalaget får sin åttonde (!) hörna på matchen och till slut förmår vi inte stå emot. Nu är matchen inne i en fas där Vasalund hämtar energi av att se oss slita och kämpa, så de kör bara hårdare och hårdare. Deras 6-1 mål kommer med ett fint klackspark, lite symptomatisk för matchen just då. Vid deras 7-1 är det tyvärr tydligt att vi gett upp. Inte vår dag, dessvärre.